Ik schoor mijn stiefdochter

Wij waren bij de dochter van mijn vrouw ze had een ongeluk gehad tijdens de wintersport en haar rugwervel was beschadigt hiervoor had zij een korset en deze was stevig aangesnoerd hierdoor kon ze geen kant op. Gelukkig was zij een zonaanbidster en werkte het weer mee en lag vaak op haar balkon lom een mooi kleurtje te krijgen ook deze dag. Ze zag dat ik keek naar haar bikinibroekje waar haar haartjes aardig onderuit kwamen, ja ik kan mij niet scheren zei ze want anders maak ik haar kaal. Mijn vrouw, haar moeder ging boodschappen doen en ik bleef bij haar en toen mijn vrouw de deur uit was zei ze ik wil je wat vragen, ik wist bijna zeker wat de vraag was. Zou jij mij willen scheren dat was ook ze vraag die ik had verwacht ja hoor graag zelfs zei ik je moet beloven niets tegen mijn moeder te zegge ik beloofde het en wilde graag haar kutje zien en voelen.

In de badkamer zijn mijn scheerspullen zei ze en ik vond het mesje en een bus scheerschuim en nam het mee. Je broekje uit zei ik en zij drukte haar kontje omhoog en ik trok haar bikinibroekje uit daar was haar kutje of beter gezegd haar kut. Ze drukte haar knieën naar buiten en haar kut ging open staan en ik zag dat ze nat was. Je lijkt op je moeder zei ik wanneer zij haar benen uit elkaar doet en dat doet ze vaak gaat haar kut ook open staan. Ik pakte de bus scheerschuim en streek er flink wat over haar kutharen en gleed met mijn vette vingers tussen haar schaamlippen door naar haar knopje ze kreunde lekker Bram . Ik pakte het mesje en begon haar te scheren en trok haar lippen strak zodat alles er af ging en na een tweede ronde was ze weer goed glad, zo nu kan ik er weer een tijd tegen zei ze. Ze zag dat in mijn broek een flinke bobbel was ontstaan zal ik hem de ruimte geven vroeg ze ja doe maar zei ik. Ze maakte de rits open en trok mijn lul er uit dus daarmee verwen jij mijn moeder ja meid en regelmatig hoor ze is vaak geil, zal ik ook wel van haar hebben was haar antwoord. Hoe los jij dat op vroeg ik door, ik heb wel vriendjes die mij neuken want ik wil hem wel regelmatig voelen hoor. Wij hoorde dat mijn vrouw de sleutel in het slot deed en snel trokken wij haar bikinibroekje aan en ging met de scheerspullen naar de badkamer.

Mijn vrouw zag mij lopen zo het kutklusje gedaan vroeg ze lachend en ging naar haar dochter laat eens zien hoe glad je bent hij kan het goed hé zei ze hij scheert mij ook altijd lekker en daarna neukten wij lekker .Ze trok het bikinibrokje omlaag en gleed naar binnen ja lekker glad zei ze en nu een beurt. Mag het mama ja van mij wel en je stiefvader wil het ook wel en toen ik terug kwam trok mijn vrouw mijn broek en boxershort omlaag en daar stond mijn stijve lul laat je verwennen meid wat ik deed en mijn stiefdochter genoot en ik ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *