Meneer

Na thuiskomst van ons uitje in het hotel blijven we elke dag berichtjes naar elkaar sturen. Meneer noemt me zijn lekkere slet en ik antwoord altijd met minimaal 2 woorden. Meneer wil graag pikante foto’s en video’s van mij ontvangen. Ik doe wat mij opgedragen wordt en stuur meneer de gevraagde foto’s en video’s. Hij bedankt me voor mijn berichten en stuurt me een filmpje waarin ik kan zien wat het met hem doet We appen en meneer geeft aan dat hij me wil zien en voelen. Hij wil van mijn lijf genieten. Ik geef aan dat ik een weekje vrij ben en dus helemaal tot zijn beschikking sta. Voor ik het weet krijg ik een adres waar ik naartoe kan komen.

Ik stap in de auto en rij er naar toe. Hij staat op me te wachten. We lopen naar binnen. Eenmaal binnen duwt hij me op het bed en begint me te zoenen. We gaan het anders doen zegt hij. Ik zeg oke meneer wat wilt u nu dan doen? Hij kust me en zegt doe je kleren uit en ga op je rug liggen. Ik doe wat me gezegd wordt. Hij kijkt me aan en lacht. Goed zo sletje van me. Ik wacht af wat er gaat gebeuren. Meneer bukt en begint me te kussen bij mijn benen. Langzaam steeds een beetje hoger. Hij stopt bij mijn bovenbenen en kust zacht mijn heupen één voor één. Ik kreun zacht Laat je maar gaan sletje zegt hij. Ik voel hoe hij langzaam mijn kut begint te kussen. Het kussen gaat over in beffen. Ik kreun van genot. Meneer stopt met beffen en kust zacht mijn buik. Hij doet zijn kleding uit en komt met zijn inmiddels stijve lul boven mijn gezicht zitten. Pijp me slet zoals alleen jij dat kan. Ik neem zijn lul in mijn mond en begin hem te pijpen. Hij geniet en kreunt zacht. Ik voel hoe hij mijn buik masseert. Zijn handen zacht over mijn buik rustig via mijn benen naar mijn kut. Ik voel hoe hij me begint te vingeren. Ik kreun zacht met zijn lul in mijn mond. Laat je gaan slet. Ik wil zien en horen dat je klaar komt. Hij vingert me diep.

Ik hou het niet meer en kom spuitend klaar. Goed zo sletje dat wilde ik zien. Hij legt me op mijn buik en ik voel zijn lul tegen mijn kut aan. Langzaam komt zijn lul in mijn kut. Ben je er klaar voor slet? Ja meneer. Hij stoot stevig door. Ik kom nog een keer spuitend klaar. Ga maar op je handen en knieën zegt hij. Ik doe wat me gezegd wordt. Ik voel hoe hij mijn anus insmeert met vaseline. Ik zal zachtjes doen slet van me. Ik kreun zacht als ik zijn lul in mijn reet voel komen. Is het lekker vraagt hij Ja meneer antwoord ik Hij stoot zachtjes door. Hij kreunt en zegt dit hou ik niet vol ik ga in je reet klaarkomen. Ik zeg niks en voel zijn warme sperma in mijn reet. Hij legt me voorzichtig op mijn rug en kust me. Dank je wel slet van me. Ik kijk hem aan en glimlach. Goed zo. Volgende keer gaan we nog wat verder zegt hij. We gaan douchen en kleden ons aan. Ik laat hem weten als ik thuis ben en bedank hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *