Mijn echtgenote is een slet

Mijn echtgenote en ik zijn vijftien jaar gehuwd en hebben een dochtertje van zes. Ons sex leven is heel erg routineus geworden, het is te zeggen : voor het slapen gaan vraag ik “mag ik mammie ?” zij antwoord dan meestal “kom maar pappie” waarna ik haar penetreer met mijn kleine piemel van 11 cm en al snel “heu,heu,heu” roepend mijn kwakje in haar vagina spuit en in slaap val.

Zij gaat dan vaak nog naar beneden om ‘nog het één en ander te doen’. Op een avond kon ik de slaap niet vatten en besloot nog een drankje te halen in de keuken. Beneden hoorde ik vage geluiden komende uit het salon. Ik ging kijken en wat ik te zien kreeg was hallucinant. Mijn brave echtgenote lag met haar benen wijd open in de zetel te staren naar haar laptop waarop een man met een enorme lul aan het masturberen was. Op een ander gedeelte van het scherm was de geschoren kut van mijn vrouw te zien, die ze handig aan het vingeren was terwijl ze de vent aanmoedigde door alsmaar te hijgen “neuk mijn hete kut, neuk mijn hete kut”.

In shock stond ik daar in mijn pyjama waar mijn piemel half stijf uithing. Mijn echtgenote draaide plots haar hoofd om en ik keek in een paar geile ogen die ik nog nooit had mogen zien. “Ik heb dit nodig pappie” zei ze met een geile grijns op haar gezicht. “Ga nu zitten en zwijg pappie” zei ze streng, wat ik zonder morren deed. Ondertussen bleef ze haar glimmende kut afspelen tot ze grommend klaar kwam een een straaltje kutsap uit haar flamoes spoot. Er hing nog een sliertje sperma aan mijn piemel die ondertussen ook wat geil had losgelaten. Een spottend glimlachje verscheen op haar gezicht toen ze naar mijn slap piemeltje keek en me zei “ga nu naar slapen pappie”.

Ik voelde mij vernederd en toch een beetje voldaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *